● 本日のオードブル ● 季節のポタージュスープ ● 本日のメイン料理(一品お選び下さい) a. 真鯛のポワレ b. オマール海老と帆立貝のロースト(+¥990) c. 若鶏のロースト d. 牛ほほ肉の煮込みブルゴーニュ風 e. 牛ロース肉のステーキ f. 骨付き子羊背肉のロースト(+¥880) g. 国産牛フィレ肉のグリエ(+¥880)
● Today’s Hors-d’oeuvre ● Seasonal Pottage Soup ● Main Dish (please select your main dish) a. Red Sea bream Poêlé b. Roasted lobster with Saint-Jacques(+¥990) c. Roasted Tender Chicken d. Beef Burgundy Stew e. Beef Loin Steak f. Herb-Roasted Rack of Lamb(+¥880) g. Domestic grilled beef fillet(+¥880) ● Pâtissier Recommended Dessert ● Bread ● Coffee or Tea
*Please note that menu items may vary due to market availability.